Aina on hyvä sää savustaa!

Kerimaan savustuskurssilla vietät rennon päivän savustuksen, grillauksen, avotulien ja maukkaiden ruokien parissa. Opit jo hyvissä ajoin ennen kesää saamaan savustustaitosi ja reseptisi seuraavalle asteelle kokeneiden ammattilaisten opastamana.

Savustuskurssit järjestetään Kerimaan Lomakeskuksen alueella. Käytössämme on kattava valikoima erilaisia grillejä ja savustimia, joiden kanssa valmistamme päivän aikana tuttuja ja hieman eksoottisempiakin herkkuja. Ruuissa yhdistyvät keittiömestareidemme parhaat reseptit ympäri maailmaa. Kurssin opettajina toimivat keittiömestarimme Veli-Matti Nousiainen ja Vesa Kauhanen. Ennakko-osaamista ei kurssille vaadita lainkaan, kiinnostus savustamiseen ja hyvä ruokahalu riittävät! Saunatilamme Sylkynjärven rannalla Kerimaan omassa saunarannassa on myös käytettävissä koko kurssin ja viikonlopun ajan. Voimassa on majoitustarjous kurssilaisille kyseisinä viikonloppuina pidempäänkin lomailuun. Tarjoukseen voi tutustua täältä.

– Ensimmäinen kurssi on yksipäiväinen 11.2.2022 klo 10-19  89 €/ hlö.

– Toinen kolmepäiväinen kurssi 25.-27.3.2022 250 €/ hlö.
(pe 25.3. klo 12-19, la 26.3. klo 10-19, su 27.3. klo 10-12)

Kurssin hintaan sisältyvät:
– opetus
– saunavuoro isolla rantasaunalla
– yhteinen lounas sekä päivällinen.

Ensimmäisellä kurssilla keskitymme järvien ja merien parhaisiin antimiin, tällä kurssilla keittiömestareiden kokemat reissut ja niillä kehitellyt reseptit yhdistyvät räiskyvään makujen ilotulitukseen ja elämykseen.

Toisella kurssimme 25.-27.3. keskitymme eri grillaus- ja savustustekniikoin valmistettaviin lähituottajiemme parhaisiin lihoihin ja kaloihin sekä viikonlopun spesiaaleihin. Viikonloppu alkaa perjantaina klo 12 ja päättyy sunnuntaina yhteiseen bbq-henkiseen brunssiin. Molemmat kurssimme soveltuvat myös vähemmän kokemusta omaaville grillaajille ja savustajille, pääasia on iloinen mieli ja yhteinen mielenkiintomme hyvään ruokaan ja ruuanlaittoon!

Ilmoittautuminen kurssille päättyy 7 vrk ennen kurssin alkua. Kurssille otetaan vain 20 kurssilaista laadukkaan ja opettavaisen kokemuksen takaamiseksi. Minimi osallistujamäärä on 10 henkilöä.
Kurssille voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen ravintola@kerimaa.fi tai soittamalla 015 555 0200.