Talvilomatarjous 

Tervetuloa nauttimaan upeasta luonnosta ja talven ulkoaktiviteeteista Kerimaan Lomakeskukseen!
Monien mahdollisuuksien Kerimaa on oiva paikka talvisen loman viettoon. Sijaintimme takaa rauhallisen oleskelun, johon voi itsenäisesti yhdistää haluamansa aktiviteetit. Savonlinnan seudun lukuisat nähtävyydet ja kokemukset ovat vain lyhyen matkan päässä ja talvi tarjoaa parastaan siitä nauttiville.

Koodilla talvi22 saat lunastettua 20 % alennuksen luhtihuoneen hinnasta. Tarjous on voimassa 3.1.-28.2.2022 välisenä aikana ja koskee vain uusia varauksia.

Jokaisessa viihtyisässä luhtihuoneistossa on oma sauna ja vilvoitteluterassi/parveke, kylpyhuone, wc sekä pienoiskeittiö astiastoineen. Kaapeli-tv, wifi sekä ilmalämpöpumppu kuuluvat myös varustuksiin. Liinavaatteet ja siivous kuuluvat aina huoneiston hintaan. Aamiaista voi halutessaan tilata lisäpalveluna huoneeseen toimitettuna.

Kerimaan Lomakeskus tarjoaa monipuolista tekemistä talven mahtaville ulkoilusäille. Kerimaassa voit lumikenkäillä, hiihtää, luistella, laskea pulkkamäkeä, pilkkiä sekä tehdä vaikkapa eväsretken. Vain mielikuvitus on rajana, sillä Kerimaa tarjoaa puitteet vaikka mihin. Kun olet ulkoillut kylliksesi, voit palata mukavaan ja viihtyisään huoneeseesi, lämmittää saunan ja rentoutua.

Kerimaan pihapiirissä on mahdollisuus myös ihastella Kalevala-aiheisia puuveistoksia, joita valmistui edellisvuonna veistokisassa. Veistokset olivat viime kesänä osa Saimaan Taideluola Retretin näyttelykokonaisuutta.

Tervetuloa!

Ota tarjouskoodi haltuun ja varaa majoitus tästä.