Kalevala-aiheinen piirustuskilpailu!

28.2. Vietetään Kalevalan päivää. Koko kyseinen viikko vierähtää Kerimaassa Kalevala aiheisen puunveistokilpailun merkeissä. Lue lisää kilpailusta täältä.

Kerimaalla on aivan erityinen side Väinämöiseen ja koko Suomen kansalliseepokseen Kalevalaan. Nyt sinulla onkin mahdollisuus osallistua Kalevala aiheiseen piirustuskilpailuun.

Piirrä A4 paperille haluamasi Kalevala aiheinen piirustus ja lähetä se Kerimaahan. Olet myös tervetullut viikolla 8 piirtämään Kerimaan lasten leikkipaikkaan piirrostasi. Samalla pääset nauttimaan pulkkamäestä sekä kahvion antimista ja ihailemaan miten puusta veistetään moottorisahalla taidetta.

Kilpailun säännöt

Piirrä Kalevala-aiheinen piirustus pienen kuvauksen kera eli kerro mitä tai ketä kuvassa on/tapahtuu.

Lähetä piirustus meille 6.3. mennessä joko

  • sähköpostitse osoitteeseen kerimaa@kerimaa.fi,
  • valokuvana whatsappin kautta numeroon 044 426 2404 tai
  • postitse Kerimaan Lomakeskukseen osoitteeseen Kerimaantie 65 58200 Kerimäki.

Piirustuksen lisäksi lähetä seuraavat tiedot:

  • Piirtäjän etu- ja sukunimi
  • Piirtäjän ikä
  • puhelinnumero tai sähköpostiosoite (johon voimme mahdollisesta voitosta ilmoittaa).

Piirustus tulee olla lähetettynä Kerimaan Lomakeskukseen viimeistään 6.3.2021 jonka jälkeen kilpailun voittaja äänestetään.  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi ja teos julkaistaan myös Kerimaan omissa kanavissa.

Osallistumalla kilpailuun sitoudut antamaan Kerimaan Lomakeskukselle (y-tunnus 1059428-7) luvan käyttää ja julkaista piirustusta Kerimaan omissa kanavissa sekä julkaisemaan tekijän etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen ja iän.

Voittajalle on luvassa kahden vuorokauden majoitus Kerimaan A-luokan mökissä. Lisäksi voittaja seurueineen saa käyttää kaikkia Kerimaan aktiviteettivälineitä loman aikana ilmaiseksi. Mökkiin voi majoittua 6 henkilöä. Tarkemmat ohjeet voiton lunastamisesta lähetetään suoraan voittajalle. Lue lisää Kerimaan arvontojen ja kilpailuiden säännöistä täältä.

Piirustusiloa!

P.S. Inspiraatiota piirustukseesi voit hakea helposti täältä.