Kerimaan arvonta- ja kilpailusäännöt

Kerimaan kilpailuiden / arvontojen yleiset ehdot ja säännöt ovat voimassa toistaiseksi! 

Kilpailun/arvonnan järjestäjä on Kerimaan Lomakeskus Oy (Y-tunnus 1059428-7). Myöhemmin käytettävä nimitys järjestäjä tai Kerimaa.

 1. Arvontoihin ja kilpailuihin voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.
 2. Arvontaan/kilpailuun voi osallistua vain kerran, ellei toisin ilmoiteta.
 3. Kampanja-aika/osallistumisaika on ilmoitettu arvonnan/ kilpailun yhteydessä.
 4. Arvonnan/kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailuun lähetettyjä kuvia ja kommentteja, mikäli järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi.
 5. Arvonnan/kilpailun järjestäjä ei vastaa puutteellisista, asiattomista eikä lukukelvottomista vastauksista.
 6. Järjestäjä ei huomio myöhässä tulleita vastauksia, vaikka syy olisi teknisissä ongelmissa.
 7. Arvonnan/kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista ja käyttää Facebook- ja Instagram- sivuilleen jätettyjä palautteita ja ideoita omiin tarkoituksiin sekä julkaista niitä sivuillaan.
 8. Kerimaalla on oikeus käyttää ja julkaista omissa kanavissaan osallistujien vastauksia sekä mahdollisia osallistumiskuvia, joilla arvontaan/kilpailuun on osallistuttu.
 9. Arvonnan/kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi Facebook-sivuillaan sekä Instagram-tilillään.
 10. Voittajia pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse kilpailun päätyttyä, ellei muuta  ilmoiteta. Voittajalla/voittajilla on nimen julkaisemisesta 7 päivää aikaa vastata viestiin järjestäjän ilmoittamien ohjeiden mukaisesti. Järjestäjälle ei ole enää 7:nen päivän jälkeen velvollisuutta toimittaa tuotetta alkuperäiselle voittajalle, vaan saa tarvittaessa valita uuden voittajan.
 11. Arvonnan/kilpailun järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi.
 12. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.
 13. Arvonnan/kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Järjestäjä varaa myös oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä.
 14. Nämä kilpailun/arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla Kerimaan järjestämään arvontaan/kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.
 15. Arvonta/kilpailu ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin/Instagramiin. Kaikki kilpailuun/arvontaan osallistuvat vapauttavat Facebookin/Instagramin kaikesta vastuusta.
 16. Kerimaa ei luovuta arvontaan/kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja kolmansille osapuolille.

Facebookin käyttöehdot löytyvät täältä: https://www.facebook.com/legal/terms.

Onnea arvontoihin ja kilpailuihin!