Kerimaan ravintola palvelee iltapainotteisesti torstaista sunnuntaihin Loimu-konseptin hengessä. Pääroolissa on innostuvat ja kiinnostavat makuelämykset.

Laadukas a la carte on useimmiten iltojen pääroolissa, mutta paljon kaivattuja ohjelmallisia illanviettojakin on luvassa: elävää musiikkia, karaoke, tietovisoja, wine tasting -iltoja  ym.

Sunnuntaisin vietetään Sunday roast -päivää, jolloin keittiön antimia nautitaan koko pöytäseurueen kesken jaettavilla annoksilla family table -tyyliin.

Yksityistilaisuudet tuovat muutoksia ravintolan aukioloaikoihin, joten tarkistathan aina etusivun ajankohtaista osiosta mahdolliset muutokset.

Ravintolan aukioloajat 
To 16 – 22 (02)
Pe 16 – 22 (02)
la 16 – 22 (02)
Su 12 – 16

Otamme vastaan pöytävarauksia. Varauksia voi tehdä puhelimitse 015 555 0200 ( palvelee vastaanoton aukioloaikojen puitteissa) tai sähköpostilla ravintola@kerimaa.fi

Kerimaa Bistro & Bbq menu 

Sunday roast menu

Avajaistarjous!

ravintolan avajaisviikonloppuna tarjoamme saunallisista luhtihotellihuoneistoistamme – 35 % alennuksen. Nyt on hyvä syy jäädä nauttimaan ravintolan makuelämyksistä pitkän kaavan mukaan. Siirry tekemään varaus saunalliseen luhtihotellihuoneistoon tästä. Tarjoushinta on voimassa torstaista sunnuntaihin!

Lämpimästi tervetuloa tunnelmalliseen hirsiravintolaamme!

Ruokalista

Ruokalista

Avaa

Sunday Roast

Sunday Roast

Katso menu

Ryhmät

Tilausravintola

tutustu menuihin

Aamiainen