Kerimaan hirsiravintolassa voit järjestää juhlia ympäri vuoden. Kesäisin ravintola palvelee aamusta iltaan tarjoten aamiaisen lisäksi ruokia á la carte -listalta. Talvisin ruokaa voi tilata supistetulta ruokalistalta. Juhlapyhinä kuten jouluna ja uutenavuotena ravintola on auki. Tarkemmat juhlapyhien tarjoilut voit tarkistaa aina etusivun ajankohtaista -osiosta. Muina aikoina ravintola palvelee tilauksesta.

Ravintolassa on 190 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesäisin terassille avautuu 80 asiakaspaikkaa. Ravintola muuntautuu monen kokoiseksi ja malliseksi kokonaisuudeksi riippuen tilaisuuden tarpeesta. Kesäisin ravintolan takana oleva terassi tuo lisätilaa ja bändi voi esiintyä esimerkiksi ravintolan vieressä olevalla ulkotanssilavalla. Järjestämme tarvittaessa tilaisuuteen myös ohjelmaa. Ravintolassa on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen tilaisuuteen ei ole sallittua.

Pieniin rentoihin tilaisuuksiin suosittelemme meidän isoa rantasaunaa, jonne omien juomien ja myös ruokien tuominen on sallittua. Tutustu alla olevista laatikoista tilausravintolan ryhmämenuihin sekä á la carte listaamme.

Kesä 2020

Keittiön remontti on valmistunut ja ravintola palvelee taas normaalisti. Keittiö on avoinna tiistaista torstaihin klo 11.30-18.00 ja perjantaisin sekä lauantaisin klo 12.00-21.00. Uudistetun menun näet täältä.

Aamiaista ei tarjoilla ravintolassa, vaan se toimitetaan asiakkaiden huoneistoihin.  Aamiaisen voi tilata myös mökkeihin hintaan 10 € /hlö ja 5 € / 4-12 vuotias lapsi. Lisätietoa aamiaisesta!

Á la Carte

Á la Carte

Ravintola avataan juhannusviikolla ja päivitämme ruokalistan kesäkuun aikana!

Ryhmämenut

Ryhmämenut

Olipa kyseessä yritystapahtuma, virkistyspäivä, häät tai syntymäpäivät;
olemme palveluksessanne.

Tilausravintola

Varaus- ja peruutusehdot

Ehdot

Tutustu ehtoihimme

Ehdot