Saimaan Taideluola Retretin kesäravintoloistakin tutut tekijät ja suuren suosion saaneen ulkoravintola Loimun konsepti on 22.lokakuuta 2021 lähtien osa Kerimaan lomakeskuksen toimintaa.

Pääroolissa ovat innostavat ja kiinnostavat makuelämykset, joilla tehdään vahvasti kunniaa seutumme omille raaka-aineille. Loimu-konseptin hengessä kokkaillaan avotulella savustimia unohtamatta.

Sunnuntaisin vietetään sunday roast- päivää, jolloin keittiön antimia nautitaan koko pöytäseurueen kesken jaettavilla annoksilla family table -tyyliin.

Kerimaan Lomakeskuksen ravintola palvelee iltapainotteisesti torstaista sunnuntaihin, tilauksesta laajemminkin. Laadukas a la carte on useimmiten iltojen pääroolissa, mutta paljon kaivattuja ohjelmallisia illanviettojakin on luvassa: elävää musiikkia, karaoke, tietovisoja ynnä muuta – wine tasting -iltoja ja pikkujouluja unohtamatta. 190-asiakaspaikan ravintola tarjoaa loistavat puitteet myös yksityistilaisuuksiin sillä ravintolatilat muokkautuvat moneksi.

Kodikkaan ravintolasalin lisäksi päärakennuksessa on kolme erillistä kabinettia, jotka toimivat kokous- tai kurssitiloina. Isojen tapahtumien aikana kabinetit voidaan yhdistää osaksi ravintolasalia.  Ksäaikaan terassille avautuu vielä 80 asiakaspaikkaa lisää. Ravintolassa on A-oikeudet.

Ravintolan aukioloajat
To 16 – 22 (02)
Pe 16 – 22 (02)
la 16 – 22 (02)
Su 12 – 16

Huom! Yksityistilaisuudet saattavat tuoda muutoksia aukioloaikoihin. Tarkistathan ajankohtaiset aukioloajat aina etusivujemme ajankohtaista osiosta tai Facebookista

Majoitutko Kerimaassa?
Tilaa aamiainen ennakkoon. Katos vaihtoehdot täältä.

Ryhmät / tapahtumat
Tutustu tilausravintolaamme ja pyydä tarjous. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Á la Carte

Á la Carte

Avaa menu 

Sunday Roast

Sunday Roast

Katso menu

Ryhmämenut

Ryhmämenut

Olipa kyseessä yritystapahtuma, virkistyspäivä, häät tai syntymäpäivät;
olemme palveluksessanne.

Tilausravintola