Kerimaan hirsiravintolassa voit järjestää juhlia ympäri vuoden. Kesäisin ravintola palvelee aamusta iltaan tarjoten aamiaisen lisäksi ruokia á la carte -listalta.  Tarkemmat juhlapyhien tarjoilut ja ravintolan aukioloajat päivitetään aina Kerimaan nettisivuille sekä Facebookkiin.  Yleisesti ottaen muina aikoina ravintola palvelee tilauksesta.

Ravintolassa on 190 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesäisin terassille avautuu 80 asiakaspaikkaa. Ravintola muuntautuu monen kokoiseksi ja malliseksi kokonaisuudeksi riippuen tilaisuuden tarpeesta. Kesäisin ravintolan takana oleva terassi tuo lisätilaa ja bändi voi esiintyä esimerkiksi ravintolan vieressä olevalla ulkotanssilavalla. Järjestämme tarvittaessa tilaisuuteen myös ohjelmaa. Ravintolassa on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen tilaisuuteen ei ole sallittua.

Pieniin rentoihin tilaisuuksiin suosittelemme meidän isoa rantasaunaa, jonne omien juomien ja myös ruokien tuominen on sallittua. Tutustu alla olevista laatikoista tilausravintolan ryhmämenuihin sekä á la carte listaamme.

Kesä 2021
Ravintola on auki 1.6. – 31.8. välisen ajan. Katso ruokalista ja baarimenu alla olevista laatikoista. Lisätietoa ja ravintolan aukioloajat löydät àla carte sivulta.  Ryhmille kysy tarjousta sähköpostitse kerimaa@kerimaa.fi, soittamalla 015 555 0200 tai lähettämällä tarjouskyselyn nettisivuiltamme.

Á la Carte

Á la Carte

Katso ruokalista

Ryhmämenut

Ryhmämenut

Olipa kyseessä yritystapahtuma, virkistyspäivä, häät tai syntymäpäivät;
olemme palveluksessanne.

Tilausravintola

Baarimenu

Baarimenu

Avaa baarimenu