Kerimaa Bistro & BBQ -ravintolan aukioloajat

Etsimme Kerimaalle uutta omistajaa, tai matkailu- ja ravintolaoperaattoria. Lue lisää tästä.

Ravintola suljettu.

Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia aikaisemmin. Ravintola toimii myös tilauksesta, joten yksityistilaisuudet voivat vaikuttaa aukioloaikoihin. Katso poikkeusaukioloajat ja erikoisillat täältä.

Saimaan Taideluola Retretin kesäravintoloistakin tutut tekijät ja suuren suosion saaneen ulkoravintola Loimun konsepti on 22. lokakuuta 2021 lähtien osa Kerimaan lomakeskuksen toimintaa.

Pääroolissa ovat innostavat ja kiinnostavat makuelämykset, joilla tehdään vahvasti kunniaa seutumme omille raaka-aineille. Loimu-konseptin hengessä kokkaillaan avotulella savustimia unohtamatta.

Kerimaan Lomakeskuksen ravintola palvelee iltapainotteisesti perjantaista sunnuntaihin, tilauksesta laajemminkin. Laadukas Smokey BBQ menu on useimmiten iltojen pääroolissa, mutta paljon kaivattuja ohjelmallisia illanviettojakin on luvassa mm; elävää musiikkia, karaokea, tietovisoja ynnä muuta – wine tasting -iltoja unohtamatta. 190-asiakaspaikan ravintola tarjoaa loistavat puitteet myös yksityistilaisuuksiin sillä ravintolatilat muokkautuvat moneksi.

Kodikkaan ravintolasalin lisäksi päärakennuksessa on kolme erillistä kabinettia, jotka toimivat kokous- tai kurssitiloina. Isojen tapahtumien aikana kabinetit voidaan yhdistää osaksi ravintolasalia. Kesäaikaan terassille avautuu vielä 80 asiakaspaikkaa lisää. Ravintolassa on A-oikeudet.

Majoitutko Kerimaassa?
Tilaa aamiainen ennakkoon. Katso vaihtoehdot täältä. Tutustu myös ajankohtaisiin majoitustarjouksiimme!

Ryhmät / tapahtumat
Tutustu tilausravintolaamme ja pyydä tarjous. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.