Kerimaan hirsiravintolassa voit järjestää juhlia ympäri vuoden. Kesäisin ravintola palvelee aamusta iltaan tarjoten aamiaisen lisäksi ruokia á la carte -listalta.  Tarkemmat juhlapyhien tarjoilut ja ravintolan aukioloajat päivitetään aina Kerimaan nettisivuille sekä Facebookkiin.  Yleisesti ottaen muina aikoina ravintola palvelee tilauksesta.

Ravintolassa on 190 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesäisin terassille avautuu 80 asiakaspaikkaa. Ravintola muuntautuu monen kokoiseksi ja malliseksi kokonaisuudeksi riippuen tilaisuuden tarpeesta. Kesäisin ravintolan takana oleva terassi tuo lisätilaa ja bändi voi esiintyä esimerkiksi ravintolan vieressä olevalla ulkotanssilavalla. Järjestämme tarvittaessa tilaisuuteen myös ohjelmaa. Ravintolassa on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen tilaisuuteen ei ole sallittua.

Pieniin rentoihin tilaisuuksiin suosittelemme meidän isoa rantasaunaa, jonne omien juomien ja myös ruokien tuominen on sallittua. Tutustu alla olevista laatikoista tilausravintolan ryhmämenuihin sekä á la carte listaamme.

AJANKOHTAISTA

Tällä hetkellä ravintola toimii tilauksesta palvellen ryhmiä. A´la Carte listalta voit tilata ruokia taas 1.6.2021 lähtien aina 31.8.2021 saakka. Tarkemmat ravintolan aukioloajat ja a’la carte lista päivitetään sivuillemme toukokuun aikana. Kysy tarjousta ryhmällesi Kerimaan myyntipalvelusta 015 555 0200 tai sähköpostitse kerimaa@kerimaa.fi

Á la Carte

Á la Carte

Ruokalista päivitetään toukokuun aikana!

Ryhmämenut

Ryhmämenut

Olipa kyseessä yritystapahtuma, virkistyspäivä, häät tai syntymäpäivät;
olemme palveluksessanne.

Tilausravintola

Varaus- ja peruutusehdot

Ehdot

Tutustu ehtoihimme

Ehdot