Monien mahdollisuuksien Kerimaa on myös oivallinen paikka pitää kokouksia.

Kätevästi haitariovilla eri kokoisiksi muokattavat kabinetit palvelevat kaiken kokoisia kokouksia ja tapaamisia. Kabinetista löytyvät videotykki ja fläppitaulu ja tarjoamme kokouksiin muistiinpanovälineet niitä tarvitseville. Kabinetit  ovat helposti muokattavissa myös istumajärjestyksensä puolesta, toteutamme mieluusti asiakkaidemme toiveita sen osalta. Kokoukseen voi yhdistää monenlaista ohjelmaa sekä ruokailuja. Ohjelmaa on Kerimaassa monipuolisesti tarjolla, moni niistä liittyy meitä ympäröivään upeaan luontoon. Kokoukseen yhdistettävistä erilaisista aktiviteeteistä voit lukea lisää täältä.  Kerimaan maittavat ruuat täydentävät upeasti kokouksen kuin kokouksen, valikoimaa löytyy alkaen kahvituksesta aina täyteen juhla-ateriaan juomineen saakka. Kerimaan Bistro & BBQ on tunnettu avotulella kokkaamisesta ja savustamisesta, joten mielenkiintoiset suussa sulavat maut ovat taatut.

Kerimaassa on myös mahdollisuus majoittua niin halutessaan, meiltä löytyvät yksilölliset mökit ja mukavat luhtihuoneet. Eri majoitusvaihtoehtoihin pääset tutustumaan täältä. Kysy tarjousta!

Kokousvälineistö löytyy päärakennuksen lisäksi myös isolta rantasaunalta. Rantasauna soveltuu pienemmille n. 20 henkilön ryhmille. Saunalla pidettyjen kokouksien etu on oma rauha, siellä saa olla aivan omalla porukalla eikä häiriötekijöitä ole.  Ja mikä ettei kokoukseen voisi lisätä myös leppoisan saunomisen ja lämpimissä poreissa lekottelun! Pääset tutustumaan Kerimaan rantasaunoihin täältä.

Palaa takaisin palvelut etusivulle.

Kokousmenut

Kokousmenut

Päivitämme sisältöä

Kokoustilat

Kokoustilat

Päivitämme sisältöä

Kokouspaketit

Kokouspaketit

Päivitämme sisältöä