Monipuolisten majoitusmahdollisuuksien lisäksi Kerimaa tarjoaa paljon myös omatoimista tekemistä sekä ohjelmapalveluita niin pienille kuin isoillekin ryhmille. Omatoimiseen tekemiseen voit vuokrata välineitä Kerimaasta ja osan välineistä voi lainata vastaanotosta ilmaiseksi. Vuokraamme myös Sylkynjärven rannalla sijaitsevia rantasaunojamme.

Vastaanoton yhteydessä toimii pieni kioski, josta voi ostaa elintarvikkeita, herkkuja, takkapuita, grillihiiliä, mietoja alkoholijuomia, hygieniatarvikkeita sekä Kerimaa-tuotteita. Kioski on auki aina vastaanoton aukioloaikojen mukaan. Huomioittehan, että alkoholituotteiden myyntiaika kioskissa rajoittuu välille 9-21.

Päärakennuksessa vastaanoton ja kioskin lisäksi palvelee baari sekä ravintola.  Ravintola auki kesäisin ja sesonkiaikoina kuten jouluna ja uutena vuotena. Ravintolan ajankohtaiset aukioloajat löytyvät aina ravintolan sivuilta sekä yhteystiedoista.

Ohjelmapalvelut, saunat, aktiviteetit ja välinevuokraukset on esitelty tarkemmin omilla sivuillaan. Pääset tutustumaan niihin tarkemmin alla olevista laatikoista.

Joko muuten tutustuit uuteen majoitusvaihtoehtoomme AuroraHut -majoitukseen?

Saunat

Sylkynjärven saunaranta

Katso vuokrattavat saunat

Ryhmät

Aktiviteetit