Etsimme Kerimaalle uutta omistaja tai matkailu- ja ravintolaoperaattoria. Lue lisää tästä.

Kerimaassa on 24 saunallista ja ilmastoitua luhtihotellihuoneistoa sekä viihtyisiä yksilöllisiä kolmen eri hintaluokan mökkejä. Lisäksi vuokrattavissa on 12 henkilön huvila. Kaikkiaan Kerimaassa on runsaat 100 vuodepaikkaa ja noin 80 loma-asuntoa, joista iso osa on yksityisten omistamia.

Kerimaan mökit

Mökeistä uusimmat ovat luokitukseltaan A-luokan mökkejä. C- luokan mökit ovat Kerimaan vanhimpia oman aikansa parhaita, nyt jo nostalgisia 1980-luvun loma-asuntomessuilla esiteltyjä uutuuksia. B-luokan mökit ovat A:n ja C:n välimaastosta. Osa B-luokan mökeistä on paritalon puolikkaita.

Kaikkia Kerimaan mökkejä kunnostetaan ja päivitetään. Huomioithan kuitenkin, että osassa mökeistä saattaa ilmetä rautapitoisen kaivoveden aiheuttamia esteettisiä haittoja.

Sauna löytyy kaikista mökeistämme lukuunottamatta kahta: mökit 25 ja 26. Jokaisen mökin keittiössä on perus keittiövälineet. Astiasto on aina puolitoistakertainen mökin kapasiteettiin nähden. Useimmissa mökeissä on myös takka ja joissakin pyykinpesukone. Grillaaminen on mahdollista mökkien tonteilla, laavulla sekä Kannatakaisen ja Sylkynjärven grillikatoksissa.

Mökin vuokraan ei kuulu liinavaatteet eikä siivous. Asiakas voi tuoda halutessaan omat liinavaatteet tai vuokrata ne lisämaksusta Kerimaan vastaanotosta. Myös loppusiivous on mahdollista hoitaa itse tai ostaa lisäpalveluna Kerimaasta. Toivotamme mökkeihimme lemmikit tervetulleiksi 10 euron lemmikkilisää vastaan. Majoituksen ja lisäpalveluiden hinnastoon pääset tästä.

Luhtihotellit

Kerimaassa on kolme luhtihotellia. Hotellit A ja B sijaitsevat vierekkäin aivan päärakennuksen välittömässä läheisyydessä ja C -hotelli sijaitsee kauempana golfkentän ja luontopolun vieressä. A -hotellista on näkymät Kannantakaiselle ja B -hotellista golfkentälle. B -hotelli on allergiavapaa, joten lemmikkieläimet eivät ole sallittuja siellä.

Jokaisessa hotellissa on yksi neljän hengen huoneisto. Muut huoneistot ovat kahden hengen huoneistoja. Osaan kahden hengen huoneistosta on mahdollista saada lisävuode (levitettävä sohva). Jokaisessa luhtihuoneistossa on oma sauna ja vilvoitteluterassi/parveke, kylpyhuone, wc sekä pienoiskeittiö astiastoineen. Kaapeli-tv, wifi sekä ilmalämpöpumppu kuuluvat myös varustuksiin. Liinavaatteet ja siivous kuuluvat aina huoneiston hintaan. Sesonkiaikana hintaan kuuluu myös aamiainen.

Tutustu eri majoitusvaihtoehtoihin ja varaa lomasi nyt!

  • Puhelimitse (015) 555 0200

  • Sähköpostilla kerimaa@kerimaa.fi

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous

Yksityistilaisuutta, kokousta tai tapahtumaa varten

Pyydä tarjous

Loma-asunnot

Loma-asunnot

Katso vuokrattavat loma-asuntomme

Loma-asunnot

Varaus- ja peruutusehdot

Ehdot

Tutustu ehtoihimme

Ehdot

Katso hinnastomme