Kerimaahan voit saapua mihin vuorokauden aikaan vain! Vastaanoton ollessa suljettuna ohjeistukset löytyvät vastaanoton ovesta. Päivystysnumero palvelee kellon ympäri. Numero löytyy vastaanoton ovesta.

Kerimaa sijaitsee noin 350 kilometrin päässä Helsingistä ja 15 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta.

Etelästä matkaavat voivat ajaa Lappeenrannan kautta valtatie 6 pitkin tai valtatie 5 eli Mikkelin ja Juvan läpi. Kuutostien kautta tullessa ennen Kerimaahan saapumista vastassa on Punkaharjun upeat maisemat, joita ehdottomasti kannattaa pysähtyä ihailemaan. 

Saapuessasi Kuopion suunnilta voit halutessasi ajaa  Outokummun, Heinäveden, Rantasalmen tai Juvan kautta.

Kerimaassa on runsaasti paikoitustilaa. Parkkeeraaminen onnistuu niin päärakennuksen edustalle kuin jokaisen mökin pihaan. Myös jokaisen hotellin edustalla on hyvin parkkitilaa. Parkkeeraus on ilmaista.

Linja-auto

Savonlinnaan tulevien linja-autojen aikataulut pääset tarkistamaan Matkahuollon ja  Onnibussin sivuilta. Savonlinnan paikallisliikenteen aikataulut ja reitit löydät täältä.

Juna

Lähin juna-asema on Kerimäen eli Silvolan juna-asema. Matkaa Silvolan asemalta on reilu 7 km. Tarvittaessa ja etukäteen sovittaessa Kerimaa järjestää lisämaksusta kuljetuksen asemalta Kerimaahan.

Joensuun ja etelän suunnalta tulevilla junan vaihto kiskobussiin tapahtuu Parikkalassa. Parikkalasta kiskobussi tulee Punkaharjun kautta Luston / Taidelaiturin sekä Retretin pysäkkien kautta. Kerimäen pysäkki on ennen Savonlinnaa. Tarkista ajankohtaiset tiedot suoraan vr:n sivuilta.

Taksi

Taksi Pentti Koikkalainen.

Autot 1+4 ja 1+8, autoissa on myös invavarustus. Päivystys kellon ympäri numeroissa 0400 151 790 ja 0500 151 790.