Tammikuuta piristämään alun perin suunnitellut Kerimaan viini- ja olutillat siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Uudet koronarajoitukset hieman siis muuttavat alkuperäisiä suunnitelmia, mutta ei hätää, illat toteutetaan kyllä! Seuraa sivujamme sekä Kerimaan sosiaalista mediaa, tiedotamme uudet päivämäärät mahdollisimman pian.

Rentoa iltaa vietetään tutustuen ja maistellen erilaisia viinejä ja oluita niihin sopivien pikkupurtavien kanssa. Illan ohjelmasta vastaa Kerimaan oma viinuri, jonka laaja tietämys tuotteista sekä mainiot tarinankertomistaidot pitävät osallistujia otteissaan.

Illan ohjelma täydentyy yleisellä ja ei niin totisella tietokilpailulla, jossa luvassa on yllätyspalkintoja. Loppuhuipennukseksi illalla on vuorossa vielä karaoke, joten iloa ja menoa löytyy pitkälle iltaan.

Illan hinta on 30 €/ hlö sisältäen ohjelman sekä maistiaiset ja pikkupurtavan.
Ilmoittautuminen päättyy 7 vrk ennen viini- ja olutiltaa. Maksimi osallistujamäärä on 30 henkilöä ja minimi 10 henkilöä.
Mukaan voi ilmoittautua joko sähköpostitse ravintola@kerimaa.fi tai soittamalla 015 555 0200.

Illan päätteeksi ei suinkaan tarvitse ajaa takaisin kotiin, vaan Kerimaahan voi jäädä yöksi! Luhtihuoneen tai mökin saat varattua näppärästi nettisivuiltamme ja halutessasi voit tilata myös aamiaista.

Majoituksia pääset varaamaan täältä.