Kerimaan ravintolapalvelut uudistuvat lokakuussa, kun Saimaan Taideluola Retretin kesäravintoloistakin tuttuja tekijöitä ja suuren suosion saaneen ulkoravintola Loimun konseptia tuodaan osaksi lomakeskuksen toimintaa.

Luvassa on innostavia ja kiinnostavia makuelämyksiä, joilla tehdään vahvasti kunniaa myös seutumme omille raaka-aineille – Loimu-konseptin hengessä avotulella kokkausta savustimia unohtamatta.

Kerimaan Lomakeskuksen ravintola palvelee lokakuun 22. päivästä lähtien iltapainotteisesti torstaista sunnuntaihin, tilauksesta laajemminkin.

Laadukas a la carte on useimmiten iltojen pääroolissa, mutta paljon kaivattuja ohjelmallisia illanviettojakin on luvassa: elävää musiikkia, karaokea, tietovisoja ynnä muuta – wine tasting -iltoja ja pikkujouluja unohtamatta. 190 asiakaspaikan ravintola tarjoaa loistavat puitteet myös yksityistilaisuuksiin!

Ravintolan avajaistarjouksena tarjoamme saunallisen luhtihotellihuoneiston -35 % alennuksella. Tarjous on voimassa torstaista sunnuntaihin. Tästä ei staycation parane. Lue lisää tarjouksesta täältä.

Ravintola palvelee perjantaista 22.10.2021 lähtien 

to- la 16 – 22 (02)
su 12 – 18 

Sunnuntaisin ravintolassa vietetään sunday roast -päivää, jolloin keittiömestarimme loihtivat maistuvan aterian family table -tyyliin eli koko pöytäseurueen kesken jaettavilla annoksilla. Luvassa on aina lähialueen maittavaa lihaa, kasvis ja kalavaihtoehtoja unohtamatta.  Lastenlista palvelee normaalisti myös sunnuntaisin.

Huomaathan, että ravintola toimii myös tilausravintolana. Isot yksityistilaisuudet voivat siis vaikuttaa ravintolan aukioloaikoihin. Tarkistathan aina ajankohtaiset aukioloajat esim. nettisivujemme etusivulta, Facebookistamme tai suoraan Kerimaasta.

Ravintola ottaa vastaan pöytävarauksia osoitteessa ravintola@kerimaa.fi sekä numerosta 015 555 0200. Numero palvelee Kerimaan vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa kiinnostavalle makumatkalle Kerimaan Bistro & Bbq ravintolaan.