hirvi

Peijaiset moneen makuun

Etsitkö paikkaa, missä järjestää peijaiset? Etelä-Savon ja lähialueidenkin seurat: meillä on hyviä uutisia. Voit lopettaa etsinnän ja antaa jahtikauden päätösjuhlan järjestelyt meidän vastuullemme. Ennen kuin kerron lisää, palataanpa kuitenkin hetkeksi ajassa taaksepäin..

Pari sanaa peijaisista

Itse peijaiset -sanalla on tarkoitettu läpi aikain useita erilaisia juhlia, mutta vakiintuneeksi merkitykseksi on jäänyt hautajaiset. Sinänsä hassua, sillä peijaiset eivät todellakaan ole surullinen juhla. Sen sijaan niiden tarkoituksena on juhlistaa jahtikauden päätöstä ja kunnioittaa saatua saalista. Mutta hei, mitä peijaiset -sana merkitsee sinulle? Myönnettäköön, että itselläni tulee ensimmäisenä mieleen ruoka – liekö kyseessä peijaisten perimmäinen tarkoitus vai oma maailmankuvani, jossa ruoka näyttelee melko suurta roolia. 

Kerimaan hirsiravintolaKuinka voimme auttaa?

Jos etsinnässä on tälle syksylle vähän erilainen paikka peijaisille, täällä Kerimaassa on melko mukavat puitteet juhlien järjestämiseen: hirsiravintolastamme löytyy tilaa suurellekin joukolle ja keittiömme valmistaa toiveisiinne pohjautuvat purtavat juhla-aterialle (katso esimerkkimenut). Jos pelkkä tunnelmointi ja ruoka eivät riitä, järjestämme halutessanne seurueellenne ohjelmaa, aktiviteetteja tai leikkimielisiä kilpailuja.

Vaikkeivät peijaiset ihan jahtipäivää vastaakaan rankkuusasteikolla, halutessanne lämmitämme myös illaksi rantasaunat ja toimitamme vielä löylyjen lomaan sopivaa syötävää. Muutenkin ohjelmaa suunniteltaessa olemme käytettävissänne – mietitään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva juhla. Ja jos tuntuu, että juhlaväki kaipaa lepoa niin järjestämme mielellämme myös majoituksen.

Tänä syksynä on muuten hyvä hetki tehdä jotain totutusta poikkeavaa, kun juhlitaan Metsästäjäliiton 100-vuotista taivalta. Juhlavuoden peijaisista voit käydä kurkkaamassa lisää täältä: https://metsastajaliitto.fi/100-vuotta/juhlavuoden-tapahtumat/peijaiset

Mikäli peijaistenpitopaikka ja ohjelma on vielä auki, älä suotta epäröi vaan ota yhteyttä ja katsotaan millainen sävel yhdessä löydetään. Tiloissamme järjestät helposti peijaiset Etelä-Savossa – sijaitsemmehan lähellä Kerimäkeä, Savonlinnaa ja Punkaharjua.

Jätä tarjouspyyntö, tai laita sähköpostia kerimaa@kerimaa.fi tai soita 015 555 0200.

Kunhan jahti on ohi, niin tavataan!

Yhteistyöterveisin,
Noora ja muu henkilökunta