Tervetuloa viettämään juhannusta Kerimaahan!

Mikäli sääolosuhteet ovat suotuisat, sytytämme juhannuskokon päärakennuksen takana sijaitsevan Kannantakaisen rannalla klo 18.00.

Kesäterassilla pääsee raikkaiden juomien ja maukkaan ruuan lisäksi nauttimaan myös livemusiikista. Musiikkipuolesta vastuun ottaa jo viime vuonna suuren suosion saavuttanut Ilpo Kaikkonen, jonka esiintymistaidot eivät varmasti jätä ketään kylmäksi! Ilpo esiintyy terassilla juhannusaattona klo 16.00-16.45 sekä 17.15 -18.00. Tilaisuus on kaikille maksuton.

Ilpon pressikuva: Jani Mahkonen / Lomagraphics

 

Klo 15.00 – 21.00 terassilla myydään mm. makkaraa, hot dogeja, muikkuja sekä salaatteja. Hiljaisuudessa ei suinkaan tarvitse istua, sillä musiikki soi taustalla loppuun asti. Terassin välittömästä läheisyydestä löytyy myös tanssilava, jonne rohkeimmat voivat siirtyä tanssimaan musiikin tahtiin. Näiden lisäksi meiltä löytyy myös erilaisia pihapelejä sekä tietysti uimaranta, joten tekemistä löytyy kattavasti kenelle tahansa! Baari ja Kerimaan päärakennus palvelevat klo 22.00 saakka, mutta tarpeen vaatiessa iltaa voidaan jatkaa pidemmälle.

Majoituksen varaustilanteen voit tarkistaa helposti täältä. Tällä hetkellä Kerimaan mökit ja melkein kaikki huoneet ovat varattuina. Lisätietoa ja mahdollisia peruutuksia voit kysellä suoraan vastaanotosta numerosta 015 555 0200 tai sähköpostitse kerimaa@kerimaa.fi.

Tapahtumasta tullaan ottamaan kuvia ja videoita. Ilmoitathan paikan päällä henkilökunnalle, mikäli sinua ei saa näkyä kuvissa.

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUOM!

COVID-19-pandemian vuoksi pyydämme pitämään tarpeeksi etäisyyttä toisiin seurueisiin sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Lähikontaktien vähentäminen on tärkeää myös terveille ihmisille, koska siten hidastetaan epidemian leviämistä.

  • Saavuthan paikalle vain terveenä.
  • Kun liikut ulkona, pidä riittävä etäisyys muihin ihmisiin.
  • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisälle, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Jos et voi pestä käsiäsi, käytä alkoholipohjaista tai muuta kemikaaliviranomaisen hyväksymää käsihuuhdetta.
  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
  • Lisätietoa koronaviruksen ehkäisemisestä löydät thl:n sivuilta.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.