Kerigolfin pelaajille golf & majoitus -paketit Kerimaan Lomakeskuksesta!

”Majoitus ja green fee kätevästi samasta paikasta. ”

Kerimaata ympäröi upea Kerigolfin 18-reikäinen erittäin haastavaksikin kehuttu kenttä, jonka on suunnitellut Ronald Fream. Yhteistyössä Kerigolfin kanssa Kerimaa tarjoaa Majoitus & golf -paketteja toukokuusta syyskuuhun. Kahden hengen huoneistoon kuuluu yhden vuorokauden yöpyminen ja yhteensä 2 kpl green feetä. Neljän hengen huoneistoon kuuluu yhden vuorokauden yöpyminen sekä yhteensä 4 kpl green feetä ( 1 green fee / hlö). Majoitus sisältää liinavaatteet sekä loppusiivouksen. Kesä- heinä- ja elokuussa pakettiin kuuluu myös buffetaamiainen Kerimaan ravintolassa. Toukokuussa ja syyskuussa aamiaisen voi tilata ennakkoon lisämaksusta huoneistoon toimitettuna. Lue lisää aamiaisesta täältä.

Kerigolf tiedottaa

Kerigolfin toimitusjohtaja Soili Pelkonen on toiveikkaana, että kenttä saataisiin auki vapuksi. Yöpakkaset ovat hidastaneet alueiden sulamista ja jos loppu kuu on kovin kylmää niin avaus saattaa venyä. Kentän avautumisesta tiedotetaan Kerigolfin kanavissa. Katso ajankohtaisimmat tiedot Kerigolfin nettisivuilta tai Facebookista. 

Paketin varaaminen

Varaa paketti suoraan onlinekaupastamme! Sisäänkirjautuessasi Kerimaahan henkilökunta antaa sinulle green feet Kerigolfiin.  Peliajoissa ja muissa golfiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä suoraan Kerigolfiin.

Huomaattehan, että Kerimaan aamiainen on tarjolla kesä-elokuussa klo 8-10. Mikäli golfaika alkaa klo 8.00 tai ennen, kirjoittakaa tieto lisätietokenttään, niin toimitamme aamiaisen huoneistoon edellisenä iltana. Muistattehan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat/erityisruokavaliot.

Siirry paketin varaukseen TÄSTÄ. 

Varauksen voit tehdä myös sähköpostitse kerimaa@kerimaa.fi tai soittamalla vastaanottoon 015 555 0200.