Kurssi on täynnä! Mahdollisia peruuntumispaikkoja voi kysellä osoitteesta kerimaa@kerimaa.fi.

Tervetuloa  opettelemaan puunveistämisen salat. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin jo pitkään veistäneillekin. Ikärajaa ei kurssille osallistumiseen ole, mutta sahaa tulee jaksaa pitää käsissä.  Käkelän kursseille osallistujista nuorimmat ovat olleet noin 12-vuotiaita. Aikaisempaa kokemusta moottorisahasta ei vaadita. Turvavälineet ja sahat on saatavissa kurssin puolesta. Mikäli sinulla on omia välineitä ja sahoja, kannattaa ottaa ne mukaan.

Puunveistokurssi Kerimaassa

Juha Käkelä Kerimaan moottorisahaveistokilpailussa

Opettaja: Juha Käkelä
Ajankohta: 22.-23.5.
Kesto: 2 päivää, klo 9-16.
Veistoaihe: oma valinta
Ilmoittautuminen: sähköpostitse kerimaa@kerimaa.fi  3.5. mennessä. Huom! Kurssi toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10, eikä kurssin ajankohtana ole covid-19 säädöksiä, jotka estäisivät kurssin toteutumisen.
Kurssimaksu: 100 € / hlö.

Sisältö: Kurssilla paneudutaan moottorisahaveistämisen saloihin. Turvallisuus asioiden lisäksi opit puun käyttäytymisestä sekä tietenkin veistät teoksen alusta loppuun asti. Juha antaa myös mieluusti vinkkejä aiheen valitsemisessa. Aikaisempaa kokemusta sahaamisesta ei tarvita. Turvavarusteet, housut, suojalasit, kengät sekä sahat saat kurssin puolesta. Suosittelemme ottamaan myös omia välineitä, mikäli omistat sellaisia.  Lounas sisältyy kurssin hintaan. Allergiat ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkamista osoitteeseen kerimaa@kerimaa.fi.

Lisätietoa
Kurssin sisältö: Juha Käkelä, juhakakela@gmail.com. Juha on veistänyt 22 vuotta, joista n. 6 vuotta hän on toiminut veisto-opettajana. Juhalla on kahden moottorisahaveiston Suomen mestaruuksien lisäksi myös yksi Suomen mestaruus jäänveistosta.
Majoitus & ruokailut: kerimaa@kerimaa.fi tai  015 555 0200 (ma-pe 8-16).

Kurssilaisille tarjoamme majoituksen luhtihotellihuoneistossa hintaan 60 € / vrk. Aamiainen lisämaksusta 10 € / hlö.
Lue lisää majoituksesta täältä.