Äänestä suosikkiasi!

Käsittämättömän taitavat moottorisahaveistäjät työskentelivät viikon verran Kerimaassa. Aiheena veistokilpailussa oli Kalevala. Veistokilpailu päättyi sunnuntaina 28.2. ja nyt on aika äänestää yleisön suosikkia! Äänestys on auki 3.3.2021 klo 23.00 asti.

Avaa alla olevasta linkistä äänestyslomake. Valitse mielestäsi paras teos ja lähetä vastauksesi meille. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken yhden vuorokauden mökkiyöpymisen neljän hengen A-luokan mökissä. Jätä yhteystietosi, jos haluat olla mukana arvonnassa.  Emme käytä yhteystietojasi markkinointitarkoitukseen emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Yleisön suosikki sekä tuomariston valitsema voittajakolmikko julkistetaan 7.3.2021 mennessä.

Äänestämään pääset tästä!

HUOM! 22.-23.5. Kerimaassa järjestetään moottorisahaveistokurssi. Kurssille ilmoittautuminen alkaa viikolla 9, jolloin julkaisemme myös lisätietoa kurssista.