Kokoukset Kerimaassa

Kerimaassa on kätevä järjestää monenlaisia kokouksia. Päärakennuksessa tiloja voi yhdistää ja eriyttää, workshoppeja varten mahdollisuudet ovat suorastaan rajattomat. Kokouksen voi pitää päärakennuksen suojissa kabinetissa, jossa monipuolinen kokouspaketti on helppo järjestää. Kabinetista löytyvät videotykki, toimiva äänentoisto ja tilaa isollekin ryhmälle. Tarvittaessa toimitamme fläppitaulun ja kyniä sekä paperia on aina saatavilla. Tilavuokraa emme peri lainkaan, jos kokoukseenne sisältyy tarjoiluja. Valmiita ehdotuksia tarjoiluista näet tästä, muokkaamme niitäkin ilolla tarpeisiinne sopiviksi. Pienemmät kokoukset hoituvat näppärästi myös vaikka isolla rantasaunalla.

Ryhmätöihin voi jalkautua eri puolille päärakennusta, luhtihuoneisiin, mökkeihin, saunoille tai miksipä ei vaikka laavulle tai grillikatokselle. Sään salliessa Kerimaan oma ravintolan terassi tai Kannantakaisen rannalla oleva terassi ovat myös omiaan pienempien ryhmien työskentelyyn. Kerimaan luonto tarjoaa upeat puitteet jatkaa kokousta tyhy-päiväksi. Pystymme tarjoamaan useita erilaisia valmiita ohjelmapalvelupaketteja, joita voimme myöskin muokata työporukan kaltaiseksi. Kerimaan valmiit ehdotukset näet täältä.

Lisäksi Kerimaassa on tarjolla saunomismahdollisuus ruokailuineen. Kerimaan rannassa on kolme erilaista saunaa, palju sekä aina lämmin ulkoporeallas. Onpa mukavaa kun tiiviin kokouspäivän päätteeksi voi ottaa rennosti saunoilla, nauttia ruuasta, hyvästä seurasta ja laulaa vaikka karaokea. Tarkemmin Kerimaan saunarantaan ja saunoihin pääset tustustumaan täältä.

Kannattaa ehdottomasti kysyä myös majoitustarjousta! Kerimaasta löytyy majoitusta moneen eri tarpeeseen. Yksilölliset mökit, saunalliset luhtihuoneet ja premium-majoituksena toimiva AuroHut tarjoavat monentasoista majoitusta. Majoitukseen pääset tutustumaan tästä.

Monien mahdollisuuksien Kerimaa palvelee ympärivuotisesti. Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutamme juuri teidän tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden.

Lämpimästi tervetuloa Kerimaahan!