AuroraHut – jotain erilaista

Kerimaan uusi majoitustuote on jotain aivan erilaista, se on elämys vailla vertaa. AuroraHut on kahdelle sopiva ympärivuotinen majoitus. Voit kokea luonnon aidoimmillaan ja nauttia sen monimuotoisuudesta joko yksin tai yhdessä. Lasiseinät ja -katto takaavat autenttisen luontoelämyksen, käsittämättömän upea maisema on sinua aamulla vastassa heti kun silmäsi avaat. AuroraHut sijaitsee Kerimaan Sylkynjärvellä. Sylkynjärvi on rauhallinen ja tyyni sisäjärvi, jossa AuroraHutilla ajaminen on turvallista ja helppoa. Henkilökunta opastaa ajamisen saloihin ja neuvoo samalla parhaat kalapaikat. Talvella AuroraHutin voi siirtää valmiiksi toivomaanne paikkaan järven jäällä. Veneen lämmitys tapahtuu uusiutuvalla polttoaineella ja käyttösähkö syntyy aurinko- ja biopolttokennoista. AuroraHut on vihreä ja nykyaikainen vaihtoehto uniikille premium-majoitukselle.

AuroraHut kaikkina vuodenaikoina

Kevät

Kevättalven pilkkijäillä AuroraHut on vertaansa vailla. Lattiassa olevasta pilkkiluukusta pystyt kalastamaan AuroraHutin lämmössä ja kalansaaliin saa suoraan pannulle. Voiko tuoreempaa lähiruokaa olla edes tarjolla? Kevättalvella on loistava mahdollisuus nähdä upeita revontulia. Voi ottaa rakkaasi kainaloon ja ihastella taivaan värikirjoa lasikaton läpi. Keväiset ulkoilusäät ja jo aurinkoiset päivät houkuttelevat hiihtämään ja lumikenkäilemään. Riittää, että astut AuroraHutista ulos ja reippailu talvisessa säässä on heti mahdollista. Jäiden sulamisen jälkeen AuroraHutilla voi liikkua sen omalla äänettömällä moottorilla. Luonnon herääminen ja pitenevät illat ovat osa ainutlaatuista Suomen luontoa. Lintujen kujerrus ja puiden hiirenkorvat ilahduttavat talven jälkeen.

Kesä

Kesän valoisat yöt ja tyyni järvi ovat sielunruokaa parhaimmillaan. Voit liikkua AuroraHutilla täysin omatoimisesti Sylkynjärvellä. Veneen GPS-ankkuri pitää sinut haluamassasi paikassa jos haluat hetkeksi pysähtyä. Voit pulahtaa järveen uimaan missä tahdot, AuroraHutin oman laiturin päässä olevilta portailta virkistävä uimareissu on helppo tehdä. Ruokailu onnistuu terassilla joko pallogrillillä grillaten tai AuroraHutin kaasuliedellä kokaten. Pystyt myös saamaan herkullisen Kerimaan oman kokin valmistaman loimulohen sinulle toimitettuna.

Syksy

Syksyn ruska ja pimenevät tunnelmalliset illat kutsuvat ihailemaan luontoa. AuroraHutissa olet turvassa säiden vaihtelulta ja pystyt näkemään sen nopeatkin muutokset. Huomaat kuinka järveen voi tulla yön aikana ohut riite, voit todistaa ensilumen tai herätä aamulla kauniiseen auringonpaisteeseen joka maalaa syysvärit hehkuviksi. Kerimaan luonto tarjoaa loistavat ulkoilumaastot. Alueen sienimetsät sekä parhaat marjapaikat ovat aivan käden ulottuvilla. Runsaskalainen Sylkynjärvi antaa hyvin saalista ja ateria täydentyy muilla luonnon antimilla. Jos syystuuli puhaltaa kovasti, voi AuroraHutilla yöpyä myös laiturissa. Osaan AuroraHutin majoituspaketeista sisältyy myös Kerimaan rantasaunalla ihan ikioma saunavuoro. Saunan lisäksi voit saada lämmitetyn paljun tai aina lämpimän ulkoporealtaan käyttöösi. Löylyjen hellä hyväily täydentyy pulahduksella raikkaaseen järveen tai altaan ja paljun lämpimään syleilyyn. Syksyisen kelin nipistellessä poskia voit katsella tuikkivaa tähtitaivasta.

Talvi

Talvinen AuroraHut pysyy lämpimänä uusiutuvalla polttoaineella. Laajan lasiseinän läpi voit katsoa hiljakseen leijuvaa pakkaslunta, vetää villasukat jalkaan ja käpertyä peiton alle kädessä kuppi kuumaa juomaa. Talven hiljainen maisema, jäinen järvi ja lumiset havumetsät saavat kiireen tunteen pois. Voit pysähtyä ja elää hetkessä. Kaikki ulkoilumahdollisuudet ovat käsillä kun vain avaat AuroraHutin oven. Voit tehdä tulet Sylkynjärven rannalla olevalle grillikatokselle ja ihailla tulen leikkiä. Kerimaan alueella on sen lisäksi toinenkin grillikatos ja kaksi laavua vapaasti käytössänne. Vastaanotosta voit lainata ja vuokrata välineitä eri aktiviteetteihin, voit pulahtaa avantoon uimaan ja leikkiä puhtaassa lumessa. Kerimaa ja sen ainutlaatuinen AuroraHut ovat tulvillaan mahdollisuuksia.