Saimaan Taideluola Punkaharjun Tuunaansaaressa on avoinna joka päivä klo 10-18 elokuun 14. päivään asti!

”Majoituspaketti kahdelle sisältää pääsyliput ja opastetun kierroksen Saimaan taideluolassa sekä yhden yön yöpymisen Kerimaassa yhteishintaan 115 €.”

Maailman mitassa ainutlaatuinen Taideluola on herännyt henkiin. Saimaan Taideluola tarjoaa taidetta ja viihdettä kalliosalissa, luolan uumenissa sekä maan päällä. Kulje taidepolkua ja ihastele kallion seinämiltä nykyaikaista digitaidetta. Tutustu ja vaikutu taiteilijoiden teoksista Punkaharjulla ja yövy Kerimaan saunallisessa luhtihotellihuoneistossa.

Kuva: Juho Kinnunen

Majoituspaketti kahdelle sisältää pääsyliput ja opastetun kierroksen Saimaan Taideluolassa sekä yhden yön yöpymisen Kerimaassa yhteishintaan 115 €.

Luolaan pääsee tutustumaan tasatunnein lähtevillä luolakierroksilla.  Majoituspakettiin kuuluu aamiainen luhtihotellihuoneistossa, liinavaatteet sekä loppusiivous. Jokaisessa luhtihuoneistossa on oma sauna ja vilvoitteluterassi/parveke, kylpyhuone, wc sekä pienoiskeittiö astiastoineen. Kaapeli-tv, wifi sekä ilmalämpöpumppu kuuluvat myös varustuksiin. Tutustu tarkemmin huoneistoihin täällä.

Majoitusvarauksen voit tehdä puhelimitse 015 555 0200 vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti tai sähköpostitse kerimaa@kerimaa.fi. Voit myös varata ja maksaa luhtihotellihuoneiston onlinekaupassamme ja kirjoittaa lisätietoihin Taideluolapaketti, jolloin veloitamme loppusumman paketista sisäänkirjautuessanne Kerimaahan. Liput ja ajo-ohje Taideluolaan annetaan teille sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kuva: Juho Kinnunen

Myös muut Kerimaassa majoittuvat voivat ostaa lipun Taideluolaan alennetuin hinnoin.
Aikuinen 12 € (norm. 18 €)
Lapsi 6 € (norm. 10 €)
Eläkeläinen/ varusmies/ opiskelija/ työtön 6 € (norm. 10 €)
Perhelippu sis. 2 aik. ja 2 lasta 30 € (norm. 50 €)

Luolassa esitetään APOCALYPTICA SELL-0 Hologrammi konsertteja.
Lippuja esityksiin voit ostaa Tiketistä sekä Taideluolan Mutterista. Hinta 10 €.

4.8. klo 19.00 Luolaston Kalliosalissa: APOCALYPTICA SELL-0
5.8. klo 19.00 Luolaston Kalliosalissa: APOCALYPTICA SELL-0
13.8. klo 19.00 Luolaston Kalliosalissa: APOCALYPTICA SELL-0
14.8. klo 19.00 Luolaston Kalliosalissa: APOCALYPTICA SELL-0

Lisätietoa Saimaan Taideluolasta www.saimaantaideluola.fi