Kesäloma luonnonkauniissa Kerimaassa!

”Kesän 2020 aikana majoittuville perheille tarjoamme ilmaiseksi kahdeksi tunniksi käyttöön joko soutuveneen, sup-laudan, kanootin, kaksi pyörää tai minigolf/frisbeegolf -kierroksen.”

Varaa majoitus perheellesi luonnon keskeltä Kerimaan Lomakeskuksesta. Alueen leikkipaikat, virtuaalinen Moomin Move peli, keinut, hiekkaranta, kalastusmahdollisuudet, upeat metsäretkireitit sekä mm. grillauspaikat ja laavu takaavat omatoimista tekemistä koko ajaksi.

Vastaanotosta voi lainata keppihevosia, katuliituja, palloja, mailoja sekä erilaisia pihapelejä.

KESÄETU!

Kaikille Kerimaassa kesän 2020 aikana majoittuville perheille tarjoamme ilmaiseksi kahdeksi tunniksi käyttöön joko soutuveneen, sup-laudan, kanootin, kaksi pyörää tai minigolf/frisbeegolf -kierroksen koko perheelle.

Tutustu tarkemmin mökkeihin ja saunallisiin hotellihuoneistoihimme.

Tervetuloa!