Kerimaassa on lisätty  mm. desinfiointipisteitä.

”Tänä vuonna aamiaista ei tarjoilla buffetruokailun muodossa vaan Kerimaan henkilökunta toimittaa aamiaiset asiakkaiden huoneistoihin”

Alla kootusti tietoa miten Kerimaassa on huomioitu koronavirus.

Aamiainen

Aamiainen kuuluu luhtihuoneistojen hintaan aikavälillä 1.6. -31.8.2020. Tänä vuonna aamiaista ei tarjoilla buffetruokailun muodossa vaan Kerimaan henkilökunta toimittaa aamiaiset asiakkaiden huoneistoihin aina edellisenä iltana. Kerimaan henkilökunta lähettää hotelliin majoittuville ennakkoon aamiaiskyselyn. Näin asiakas pääsee siis itse vaikuttamaan aamiaisensa sisältöön ja erityisruokavaliot tulevat huomioiduksi.

Myös mökkeihin majoittuvien on mahdollista tilata aamiainen. Huomaattehan, että mökkiläisten tulee tehdä aamiaistilaus aina edelliseen päivään klo 14.00 mennessä. Hotellihuoneistojen tapaan aamiainen toimitetaan tilauksesta mökkeihin edellisenä iltana. Aamiaisen hinta on 10 € / hlö ja lapset 4-12 v. 5 €/ hlö. Aamiaisten toimittamisesta ei peritä erillistä toimitusmaksua.

Keittiön remontti on valitettavasti venynyt, joten ravintola ei valitettavasti ole tällä hetkellä avoinna. Pyrimme avaamaan ravintolan viikolla 31.

Siivous ja puhtaanapito

Olemme lisänneet käsien desinfiointipisteitä vastaanottoon, ravintolaan, sekä wc-tiloihin. Kioskista voi myös ostaa pieniä käsidesejä. Mökeistä ja hotellihuoneistoista löytyy lisäksi pintojen desinfiontiaine. Henkilökunta desinfioi asiakastiloja sekä vuokra- ja lainavälineitä tehostetusti.